Monday, May 11, 2009

Veckans Måndagsutmaning!

Efter som Viktor fortfarande lyser med sin frånvaro så passar jag på att hitta på lite nya idéer. 
Stolt presenterar därför Skämtåsido Måndagsutmaningen. Som om det inte var svårt nog att ta sig upp till skolan eller jobbet på måndags morgonen så kommer det i fortsättningen alltid finnas en utmaning på vår blogg.
Utmaningen går ut på att det här på sidan publiceras en topp tre i något som sedan ska toppas av någon som läser bloggen eller som idag av Viktor (som jag inte tror läser bloggen).
Veckans tema är Hiphop och då den bästa "roliga" hiphop-videon eller låten som är en parodi på hiphop och helst inte framförd av en traditionell hiphop-artist. Veckans lista består av fyra videos eftersom det blev en delad tredje plats. Håll till godo och snälla alla läsare (Jakob) skicka in era bidrag.

3. Den ena videon är hämtad från den fantastiska första säsongen avFlight of the Conchords. Den andra videon är en video av Weird Al Yankovic- Mest för att båda är för lätta att toppa med sen:
Weird Al vill inte vara med på vår blog så ni får klicka in er på youtube på följande adress. Det är på grund av sådant här du inte vinner Al!
http://www.youtube.com/watch?v=XbVtbc_XzrI


2. En av de bästa och coolaste skådespelerskorna Natalie Portman var med på SNL och ombeds berätta om sig själv. Det gör hon i en gangsterrap.


1. Den som Skämtåsido anser vara den bästa roliga hiphopvideon är också från SNL. Den tar upp problem som att godiset är för dyrt på bion och vilken karttjänst på internet som är bäst!


Försök slå det här!

1 comment:

  1. Lite onödigt att "slå" den listan eftersom att skämtåsido redan publicerat Down With the Dragons som måste få anses varaden roligaste hiphop praodin ever!

    ReplyDelete